BRYN

Det er fascinerende hvordan små justeringer i øyenbrynene kan ha en betydelig innvirkning på helhetsinntrykket og gi en følelse av økt selvsikkerhet. Brynform og farge kan virkelig forandre et ansikt og sparer deg mye til foran speilet.

Skjønnhetstrender kan være inspirerende og morsomme å følge, men det viktigste er å beholde sin egen stil og unike personlighet. Riktig teknikk og kunnskap om ansiktsform og brynstyling, er viktig fordi det ikke bare fremhever øynene og ansiktsuttrykket, men også bidrar til balanse og symmetri, noe som kan forbedre hele ansiktets estetikk. Små forskjeller synes godt!

Hva er brynslaminering

Brynslaminering er en behandling som har blitt stadig mer populær de siste årene. Prosessen innebærer å forme og style brynene ved å bruke spesielle produkter for å få dem til å se fyldigere, mer definerte og velstelte ut. Hvis du har over nappet eller skadet brynene dine tidligere, er laminering en fantastisk mulighet til å gjenopprette deres skjønnhet. Det er din sjanse til å rette opp tidligere feil og gjenoppleve brynenes naturlige skjønnhet og riktig form.

Brynslaminering kan bidra til:

  •  å rette ut uregelmessigheter i brynene
  •  å gi brynene et løft
  • en mer definert form som varer i flere uker
  • en behandling for å finne din riktige brynsform starter med laminering

Denne behandlinger varer i ca 4 uker, og kan gjentas hver femte uke.

BESTILLE TIME