VIPPER

Vipper er med på å forme blikket ditt. Vil du ha fyldigere vipper uten å tenke på mascara hver dag? Da er dette for deg.

Vippelaminering har blitt mer og mer populært. Metoden går ut på å forme og style vippene for å få dem til å se mer løftet, lengre og fyldigere ut.

Hva er vippelaminering

Vippelaminering hjelper oss å oppnå jevne vipper med en fin bøy. Vippene holder seg i flere uker. Dette kan være et flott alternativ for de som ønsker å ha vakre, naturlige vipper uten behov for daglig bruk av mascara eller vippebøyere.

Denne behandlingen varer i ca 4 uker, og kan gjentas hver femte uke.

Før du tar steget mot bryns/vippelaminering og farging, anbefaler vi en konsultasjon for å sikre at du får de resultatene du ønsker. Under konsultasjonen går vi gjennom dine preferanser, ansiktsform og tidligere erfaringer for å lage en tilpasset plan for brynene dine. Dette er en utmerket mulighet for deg til å stille spørsmål og for oss å forstå hva som vil fungere best for deg. Slik sørger vi for at du er komfortabel med prosessen og glad for resultatet. La oss skape de perfekte brynene sammen!

BESTILLE TIME